Urakointi

MVR-Yhtymä Oy suorittaa teollisuuden, kaupan ja julkisten rakennuttajien kohteiden urakointia tehokkaasti ja ammattitaidolla.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen on erikoisalaamme. Toteutamme peruskorjauksia osamuutostöistä aina laajoihin kokonaisratkaisuihin. Hankkeitamme ovat olleet esim. Käppärän koulujen peruskorjaukset ja Ulvilan yhteiskoulu.

Liikerakentaminen

Rakennamme ja korjaamme liiketiloja toimiviksi ja nykyajan tarpeita vastaaviksi kokonaisuuksiksi. Hankkeitamme ovat olleet esim. Satakunnan Kansan uusien toimistotilojen rakentaminen sekä Norilsk Nickel Harjavalta Oy:n uuden toimisto- ja laboratoriorakennuksen urakointi.

Teollisuusrakentaminen

Teollisuusrakentamisen osa-alueella olemme luotettava kumppani. Rakentaminen sujuu aina kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä. Oleellista on saada tila nopeasti tuotantokäyttöön. Olemme urakoineet esim. Porin teollisuuspuistossa laite- ja koneperustuksia sekä kokonaisia tehdasrakennuksia laajennuksineen.

Julkinen rakentaminen

Meillä on pitkä kokemus erilaisten julkisten tilojen rakentamisesta. Näissä projekteissa asiakkaitamme ovat olleet kunnat ja kaupungit sekä sairaanhoitopiirit. Suurin lähiaikainen projektimme oli Porin uuden uimahallin rakentaminen. Uimahalli valmistui suunnitellusti Porin päivänä 2011. Tällä hetkellä laajennamme ja peruskorjaamme Euran urheilu- ja uimahallia.

Muita kohteitamme ovat olleet esim. Porin kaupungintalon peruskorjaus, Kirjurinluodon kesäteatterin katsomon ja näyttämön rakentaminen sekä Rauman aluesairaalan laajennus ja muutostyöt.

Tutustu referensseihin