Asunto Oy Porin Otso

Asunto Oy Porin Otso, asumisen laatua ja huoneistovaihtoehtoja lofteista patiollisiin

Asunto Oy Porin Otso muodostaa yhdessä edeltäjiensä kanssa selkeästi tunnistettavan kaupunkikuvallisen kokonaisuuden. Arkkitehtuuri perustuu hallittuihin, kestäviin materiaalivalintoihin ja niiden ajattomaan asumismukavuutta lisääviin muodonanto- sekä rakenneratkaisuihin nykyarkkitehtuurin keinoin.

Sijoittuminen kantakaupungin reunalle, urbaanin julkitilan rajapintaan, perustelee mielestämme kivijalkatoimintojen huolellista huomioonottamista arkkitehtuurin sisällöllisessä muodonannossa - syntyvät julkitilat tulevat olemaan luonteva osa asuinkorttelin arkea.

Asumisen laatutekijöitä arvosijainnin lisäksi ovat oikein suunnatut ja sijoitetut huoneistovariaatiot, mitoitukselliset ja tekniset yksityiskohdat sekä materiaalivalinnat, mutta myös logistiikan turvallinen toimivuus kadulta kotiin. Myös optimaalisesti sijoitetut asumisen tuki- ja yhteiskäyttötilat tuottavat mielestämme lisäarvoa laadukkaaseen asumiseen. Näitä reunaehtoja olemme noudattaneet omassa suunnittelussamme.

”Kokemuksemme mukaan kaupunkirakennetta eheyttävä ja alueelle uutta itseis- ja lisäarvoa tuottava arkkitehtuuri on odotusarvona merkityksellinen lähtökohta asuntotuotannon suunnitteluun ja sen identiteetin luomiseen.”

Janne Helin, toimitusjohtaja, arkkitehti SAFA, Schauman Arkkitehdit Oy

Asunto Oy Porin Otso nousee Annankatuun ja Hallituskatuun rajoittuvalle tontille vuoden 2018 aikana.

Jätä yhteydenottopyyntö