Karhukorttelissa As Oy Porin Otson esittely sunnuntaina 11.2. klo 11.30-12.30 rakennustyömaalla, os. Hallituskatu 18. Tervetuloa!--------------------------------------------------Porin Vuoden yritys 2017 on 30-vuotias rakennusalan yritys MVR-Yhtymä Oy!

vuoden yritys 2017

Voittajan perusteluihin kuuluu sen vahva talous sekä vahvuus paikallisena ja alueellisena toimijana. MVR-Yhtymä on Satakunnan suurin yksityinen rakennuttaja.

Yhtiö on kerännyt nimiinsä myös vaikuttavan referenssilistan. Siihen lukeutuu muiden muassa Satakunnan sairaanhoitopiirin lasten- ja naistentalo, Porin uusi uimahalli, Porin kaupungintalon saneeraus, liikuntahallit Satakunnan alueella asuntotuotantoa unohtamatta.

Toimitusjohtaja Rami Viitasaaren mukaan koko kuluneen vuoden yritys on pystynyt työllistämään lisää käsipareja ja rekrytointeja on tehty useita. Yrityksen menestykseen liike-elämässä Viitasaari lukee sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan, vakiintuneiden ja luotettavien kumppaneiden saamisen vuosien mittaan ja heistä kiinni pitämisen.

Luotettava liikesuhde on erittäin tärkeä, Viitasaari muistuttaa.Ja toisaalta ilman osaavaa ja sitoutunutta työvoimaa, pitkäjänteistä kehitystyötä olisi mahdotonta tehdä.