MVR-Yhtymä laajentaa omistuspohjaansa. Omistuspohjan laajentamisella vahvistetaan yhtiön kehitystä ja kasvua.

TIEDOTE

MVR-YHTYMÄ OY:N OMISTUSPOHJA LAAJENEE

MVR-Yhtymä Oy laajentaa omistuspohjaansa. MVR-Yhtymä Oy:n palveluksessa toimivat Vesa Mäkiranta, Mika Kangasniemi, Rami Lahti ja Jarno Marila ovat tulleet yhtiön omistajiksi. Omistuspohjan laajentamisella MVR-Yhtymä Oy vahvistaa yhtiön kehitystä ja kasvua jatkossa.

MVR-Yhtymä Oy on Satakunnassa toimiva, kasvava ja kehittyvä rakennusyritys. Yhtiö on Satakunnan suurimpia yksityisesti omistettuja rakennusalan yrityksiä. Yhtiö harjoittaa rakennusurakointia, korjausrakentamista ja omaa asuntotuotantoa. MVR-Yhtymä Oy:n rakentama kerrostalo Asunto Oy Porin Kolibri valmistui juuri Poriin Teljänkadulle. Yhtiöllä on alkanut merkittävä asuntorakennushanke ns. Karhukorttelin (vanhan oluttehtaan) alueelle. Karhukorttelin ensimmäinen kerrostalo Asunto Oy Porin Karhu valmistuu loppuvuodesta 2016.

MVR-Yhtymä Oy rakentaa tällä hetkellä mm. Porin Kaarisillan koulua ja Porin jäähallin saneerausta. Aiempia MVR-Yhtymä Oy:n merkittäviä referenssejä ovat mm. Porin uuden uimahallin ja Satakunnan sairaanhoitopiirin lasten ja naisten sairaalan rakentaminen. Yhtiön liikevaihto viime tilikaudella oli noin 24 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 50 omaa työntekijää sekä laajan alihankintaverkoston.

Uusista omistajista Mäkirantaa toimii yhtiön tuotantojohtajana, Kangasniemi työmaapäällikkönä, Lahti vastaavana työnjohtajana ja Marila hankintapäällikkönä. MVR-Yhtymä Oy:n muina omistajina jatkavat toimitusjohtaja Rami Viitasaari sekä yhtiön perustaja Ensio Kotka perheineen.

Pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Ensio Kotka on äärimmäisen tyytyväinen siitä, että yhtiön omistuspohjaa saadaan laajennettua yhtiön palveluksessa toimivilla henkilöillä. Kotka on varma, että laajemmalla omistuspohjalla yhtiö voi jatkaa vakaata kehittymistään johtavana paikallisena rakentajana.

Lisätietoja:

MVR-Yhtymä Oy:n toimitusjohtaja Rami Viitasaari, puh. 050 590 2443